Бърза навигация


Основно меню

Mожете да избирате вариант на дизайн на сайта.

сив изчистен вариант
лилава феерия

Посетете сайта на С.К.И. Витоша


П Д П

20.11.2007, 21:00

Пояснение

Редно е, мисля, почти месец след официалното стартиране на сайта, да обърна малко внимание и на тази секция, защото... по принцип тя е залегнала в основата на сайта. Или по-точно - идеята, която ПДП въплъщава.
Като за начало, нека да разясня как ми хрумна идеята за тези "дигитални подаръци".
Ами... в банята. Влизах да се къпя, леко се подхлъзнах и не щеш ли - хоп! - идея.
Няма ли, помислих си аз, да е по-добре, ако вместо куп електронни картички и какви ли не други подобни уеб-неща, аз направя нещо, което притежава най-доброто от тях (идеята, жеста) и в същото това време не е пълно с банери, реклами и куп други неприятни за окото обекти...
Докато се изкъпя, и моделът на ПДП бе готов:

  1. Този, за когото е предназначен пакетът, получава на пощата си съобщение, че за него има ПДП. Писмото съдържа кратко описание на услугата и линк към следващата част на Пакета;
  2. Линкът от писмото води към друго място, където също има нещо за получателя. Краят на това място (писмо/блог/лично съобщение) съдържа линк към трето такова в уеб-пространоството.... и т.н.т., и т.н.т.... докато и колкото Вие или този, който изпраща ПДП-то, има желание. Веригата може да е доста дълга, както сами се досещате;
  3. В моя случай последният линк води към този адрес. "Черешката" на моя ПДП, казано с една дума.
    Е, не претендирам, че идеята е оригинална. Не казвам и че сайтът е кой знае какво. Но поне беше приятно занимание да измислям всеки нов момент от Пакета, както и работата по самия сайт.

Какво предстои да има тук отсега нататък? Хубав въпрос. Аз лично мисля всеки месец, а ако имам време - и по-често, да помествам едно забавно клипче. Ще бъде нещо като "Избрано за Вас" или "Избор на администратора". Хаха!
Все пак, за дигитални "работи" става въпрос!
Ако Cool Rain има по-добра идея, то ще осъществим нея.
И както винаги съм писал, Книгата за гости е и за това - за вашите съвети, препоръки и желания. Така че ако някой има "хрумка" за това какво да слагам тук, нека сподели. Ще се радвам много.

Засега е това. Помествам вече поредното забавно (по мое лично усмотрение и на моя лична отговорност) клипче, а ако вие имате свое собствено, качено някъде из интернет, пишете на мен или на Cool Rain, за да го сложа тук, че всиички да ви видят! :D

ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ!!!

:D Birthday Surprise :D

Поздрави,
Thug Shadow

27.10.2007, 21:00

Ами...

Ами... тук свършва моят ПДП. Предполага се, че ще продължа с ПИП (Пакет Истински Подаръци).
Дано тази ми малко странна идея ти е допаднала (тя си знае коя е).
Аз... има много неща, за които ми се иска да бяха станали по-добре, както и по-натаък ще има много неща, за които ще ми се иска да съм се бил сетил сега. Но... грешката е само моя, че не седнах по-рано да свърша всичко това. :)

ПРЕГРЪДКИ И ЦЕЛУВКИ ЗА ТЕБ! ОБИЧАМ ТЕ!

За останалите:
След време тук ще опиша какво точно е ПДП и как ми хрумна идеята. (Свързано е с моментно вдъхновение и леко подхлъзване.)

Thug Shadow